Foto&Film Bodes

Foto&Film Bodes

Fotografía y Vídeo para bodas y eventos

C/Cervantes, 3 local, 08600, Berga (Barcelona)

5/5

Ver las 14 opiniones

Descripción:

Foto&Film Bodes va néixer l’any 2016 a través de la nostra productora audiovisual ProduccionsMC. Vem creure necessari donar-li un valor diferent als reportatges de casament i d’aquesta manera poder oferir un servei molt més complert i especialitzat als nostres nuvis. Som Foto&Film Bodes, uns fotògrafs i videògrafs de casaments que busquem la naturalitat i sí, volem captar les coses tal com passen.

Podríem dir-vos moltes coses boniques i que volem formar part del vostre dia, però el més important es que us agradin les fotos i els vídeos que fem per tenir un bonic record i reviure el vostre casament milers de vegades més. Expliquem la vostra història d’amor en un dels dies més importants de les vostres vides. Busquem la naturalitat i aconseguir els millors moments des de diferents punts de vista, per convertir-los en un record únic. Donem importància al tracte personal i sí, volem captar les coses tal com passen, sense forçar cap situació. Comptem amb el suport de tot un equip de professionals dedicat a la producció audiovisual i a la fotografia. Ens definim com a mentalitats obertes, fresques i transparents. No volem ser els fotògrafs o videògrafs amb qui no tingueu feeling i que us imposin un estil de foto i vídeo que no va amb vosaltres… simplement volem que sigueu vosaltres mateixos però radiants de felicitat!


Especialidades:

  • Fotógrafos de bodas | Fotógrafos para eventos | Fotografía y Vídeo para bodas y eventos | Video y fotografía con drones | Fotógrafos fiestas, comuniones o bautizos | Video para bodas y celebraciones | Video y producción audiovisual para eventos.


Opiniones sobre Foto&Film Bodes

TOTAL
5/5
14 opiniones

Laia & Nil 5/5
15/07/2024
Treballar amb ells va ser una experiència inoblidable; fan que tot el procés de presa de fotos sigui molt senzill. Durant la cerimònia, semblaven invisibles però van capturar cada moment. A més, són persones encantadores, el que fa que treballar amb ells sigui molt fàcil i divertit. No organitzaria un casament sense ells!

Miriam & Stuart 5/5
17/06/2024
No podem estar més contents amb l’experiència que vam tenir amb Foto&Film al nostre casament. La seva meticulositat i organització van fer que tot fluiís sense problemes. La qualitat dels vídeos, les fotografies i l’ús del dron van superar les nostres expectatives. Cada moment especial va ser capturat de manera espectacular, creant records que duraran tota la vida. Sense dubte, una elecció increïble per a aquells que busquen professionalitat i excel·lència. I afegir: són un amor d’equip

Andrea y Brian 5/5
17/06/2024
Todo el equipo de Fotofilm son increíbles, por la profesionalidad y el trato. Gracias!!

Adria 5/5
09/06/2024
Son un equipo humano y profesional espectacular. Muy cercanos, comprensivos y se adaptan a tus necesidades y/o peticiones. Repetiriamos sin duda! Nos casamos en septiembre del 2022.

Lídia & Abel 5/5
09/06/2024
Molt professionals i atents durant tot el procés, tant en els dies de preparació, durant el casament com després. Ens han fet sentir molt còmodes. El resultat ha complert i superat les nostres expectatives.

Donde estamos

Pide presupuestos gratis

Aceptar Te informamos que utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte un mejor servicio, de acuerdo con tus hábitos de navegación y recoger información estadística. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes consultar nuestra Política de Cookies aquí.